Despre Site, despre mine...

Buna dragii mei,

Sunt Flavia, o ardeleanca de 29 de ani originara de la poalele Muntilor Apuseni. Sunt o fata obisnuita, un om de conditie modesta care si-a "tabacit "coatele pe bancile scolii 20 de ani. Am frecventat in Sibiu, localitatea in care m-am stabilit atat facultatea cat si studiile Postuniversitare. Am scris si scos pe piata 5 volume de proza si versuri. Am o fetita frumoasa care-mi bucura fiecare zi.

Va veti intreba "De unde gastronomia?"

Veti rade! Dintr-o pura intamplare. Cu exact 5 ani in urma imi sunam in disperare o prietena pe care o rugam sa vina sa ma ajute sa reusesc sa termin o banala ciorba. Asa e cand vrei sa iti impresionezi iubitul, dar habar nu ai ce faci. Incet am invatat si eu sa fac o ciorba, si urmarind-o  din ce in ce mai atent pe bunica mea am "furat" secretul necesar incat sa nu mor de foame. Practic ea, bunica ( careia ii spun mama pentru ca m-a crescut) a pus piatra temeliei iubirii mele, gastronomia, inca de copil, dar eram mult prea frageda la minte sa inteleg asta.

La mai putin de un an de cand m-am apucat serios de teorie si practica gastronomica , am avut norocul, ca din sute de candidati, sa fiu aleasa pentru a participa la un show cu tematica, dar o forta mai mare decat mine, as putea spune Dumnezeu, a hotarat ca nu e momentul sa raman foarte multa vreme acolo. A trebuit sa plec din cauza unor, destul de grave, probleme de sanatate. M-am intrebat de ce lucrurile au decurs asa si am ajuns la concluzia ca nimic nu e intamplator in viata!

Intr-o zi s-a intamplat "minunea", un declic care m-a transformat, facandu-ma sa nu ma mai recunosc. Iubirea pentru bucatarie ardea in stare latenta, undeva, inauntrul meu si i-am dat atunci viata. 

Am fost laudata, am fost criticata, iubita si urata, dorita sau respinsa....sunt un simplu om care scrie pentru oricine doreste sa-i citeasca sufletul si gandul!

Dar despre toate  astea va voi povesti mai tarziu....

Pana atunci va urez ...BUN VENIT!!!